5 tips til sunde negle

blog

Written by:

Er du også træt af at gå rundt med grimme og slidte negle? Så læs med herunder, hvor du får 5 forskellige tips til at opretholde sunde og fine negle. Det er lettere, end man lige umiddelbart skulle tro!

Neglene er ikke et værktøj

Selvom det kan virke fristende at bruge en negl til eksempelvis at åbne en dåse sodavand, så er dette altså langt fra en god ide. Dine negle er ikke værktøj, og skal derfor heller ikke bruges til diverse praktiske opgaver – selvom det kan virke let og fristende. Bruger du dine negle som værktøj, bliver de hurtigt grimme og nedslidte. Læs mere hos mocsaarhus!

Lad neglebåndende være

Hvis du ønsker sunde og lækre negle, er det altid en god ide at lade neglebåndende være. Når du konstant piller og bider i dine negle, vil der opstå rifter og skader, som giver neglebåndet fri adgang til forskellige bakterier, og du risikerer derfor, at der går betændelse i neglen. Dette er ikke et sjovt eller flot! Bliver dine neglebånd en smule for lange til din smag, kan du vælge at skubbe dem tilbage med en neglepind eller let med dine egne fingre. Din negle vil takke dig for det.

Brug handsker

Du tror det måske ikke, men praktiske gøremål kan skade neglene, og deres sundhed, enormt meget. Når du vasker op og gør rent, bruger du højest sandsynligt produkter med en masse kemikalier og stoffer i. Selvom neglene er robuste og stærke, er de ikke lavet til at modstå kemikalier. Kemikalier, stoffer og vand kan udtørre neglene og gøre dem svage. Brug derfor altid handsker, når du ordner praktiske opgaver i husholdningen.

Neglelak uden acetone

Ligesom vand, kemikalier og stoffer, tørrer acetone neglene ud. Bruger du meget neglelak, skal du sørge for at bruge acetonefri neglelakfjerner. På denne måde skåner du dine naturlige negle, hver gang du fjerner og lægger neglelak. Der findes et stort udvalg af milde neglelakfjernere på markedet, så her er det bare med at finde den, der passer bedst til dine negle.

Giv neglene fugt

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du altid huske at fugtiggøre dine negle. Dette er et af de absolut vigtigste tips. Du kan fugtiggøre dine negle med almindelig håndcreme, men du kan også vælge at købe en negleolie præcist til jobbet. Det er helt op til dig, hvad du bruger til fugtiggørelse af dine negle. Når du fugter dine negle, vil du give dem bedre forhold til at vokse og gro. Du vil med sikkerhed opleve, at dine negle skyder i vejret, når du først du prioriterer at fugte dem.

Nu er du klar til at opnå sunde og lækre negle helt uden slid og skader!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *